tirsdag den 16. oktober 2012

Ferie er skønt

Dejligt med ferie! Dejligt med tid til afslapning, søvn og alt det andet, der ikke er tid til i hverdagen. Min mormor har været på besøg et par dage, og hun er nu rejst tilbage til København med min lillebror. Så nu er det bare min mor og jeg et par dage.
Vi ska snart ned til vores lokale biograf og se Sover dolly på ryggen?, og jeg glæder mig til at få lidt alenetid med hende. Lige nu sidder vi og udvæksler historier, og spiser hjemmelavet applecrumble fra igår.

Vi har også snakket lidt om min fødselsdag. Jeg har fødselsdag til november, og jeg vil gerne holde en lille fest for mine venner. Kan bare ikke beslutte mig for, om det skal være en børnefødselsdag med varm kakao og kage, eller en fest om aftenen med musik og alkohol.
Min mor er ikke helt vild med tanken om en fest om aftenen, fordi vi bor ret småt, og hun ikke tror jeg kan klare det (og så har hun ingen anelse om de fester jeg har holdt mens hun har været væk), men mon ikke jeg kan få hende til at ændre mening hvis det skulle være?

Og så har min mor lige købt en iPhone 5... Kunne livet være mere deprimerende?
2 kommentarer:

  1. Du kan også holde sleep over, hvor man bare drikker en smule. Det behøver jo ikke at være vild fest, bare fordi det er om aftenen. :)

    SvarSlet