tirsdag den 4. september 2012

Update

Hovsa... Så har man ikke blogget i næsten en uge. Jeg vil meget gerne have lov til, at undskylde overfor de 2 millioner faste læsere jeg har; undskyld jeg har slacket så meget. Jeg er doven, jeg er teenager. Så er det sagt.

Nu er det jo ikke fordi, der sker så mange interessante ting i mit helt normale liv, men lidt nyheder har jeg da:
Jeg er ikke syg mere, det er rart.
På mine sygedage har jeg set alle American pie filmene. Nr. 7 er nok den dårligste film jeg nogensinde har set i hele mit liv! Hold nu kæft hvor var den åndssvagt, irriterende dårlig! Som om hele 6 film ikke var nok.

Og så har jeg været til teater for første gang.

Det. Er. Det. Fedeste. Jeg. Nogensinde. Har. Oplevet!

Jeg var mega nervøs i starten, jeg var den yngste, og der var så mange nye mennesker, men de var alle sammen mega søde og overhovedet ikke dømmende eller noget. Jeg var bange for, at komme til at sidde og kukkelure ovre i et hjørne, men der var hele tiden gang i noget, alle kunne være med til. Det var til tider lidt grænseoverskridende, men jeg er jo kendt for ikke at have nogen.

Det bedste var nok, at jeg ikke kendte nogen i forvejen, så jeg kunne være hundrede procent mig, i stedet for at skulle leve op til nogle andres billede af mig. Det var rart, at kunne opføre sig så afslappet og så meget som sig selv. Det var også en af grundene til, jeg meldte mig, så jeg kan lære at blive mig og intet andet. Jeg føler mig tit herre fake, og jeg har det som om, jeg er nødt til at opføre mig på en bestemt måde. Sådan var det ikke i dag.
Jeg glæder mig allerede til næste gang, som desværre først er om to uger.

Jeg har ikke rigtig nogle billeder, jeg kan vise jer, som har relationer til noget af det, jeg har berettet (jeg bruger de fancy ord!), så I får lige et gammelt Outfit Of The Day.Nu vil jeg endnu engang droppe lektierne, for at komme på hovedet i seng. Så godnat til alle mine 2 millioner faste læsere!1 kommentar: